Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Geluidsadviseur

  Op zoek naar een geluidsadviseur voor het verbeteren van de akoestiek in uw ruimte? Dan bent u bij EASY Noise Control aan het juiste adres! Wij produceren, leveren en monteren akoestische oplossingen. Daarnaast hebben we geluidadviseurs in huis die u graag advies geven over het verbeteren van de akoestiek in de ruimte.

  Wat doet een geluidsadviseur?
  Onze geluidsadviseurs komen graag bij u op locatie voor een akoestische meting. Tijdens deze meting wordt met speciale meetapparatuur de nagalmtijd in de ruimte gemeten. Aan de hand hiervan wordt onderzocht of de akoestiek slecht is en u dus een vervelend geluid ervaart.

  De meting kan uitgevoerd worden in kantoorpanden, restaurants, bij u thuis of op andere zakelijke locaties. De resultaten uit de akoestische meting worden direct op locatie ingevoerd in ons eigen softwaresysteem genaamd Acoustic Advisor. In deze software is het ook mogelijk om akoestische producten toe te voegen. Samen met de geluidsadviseur bespreekt u de gewenste oplossingen en kunt u in de software zien wat deze opleveren. Met deze methode weet u direct hoe u de akoestiek kan verbeteren in uw ruimte.

  Tijdens het bezoek heeft onze geluidsadviseur ook diverse stalen van producten mee. Zo kunt u op locatie diverse akoestische producten in het echt zien en voelen. Benieuwd of een akoestiche meting voor u interessant kan zijn? Neem contact met ons op!

  Hoe ziet een akoestische meting/advies eruit?

  Geluidsadviseur Yalmar is gevolgd tijdens een akoestisch advies op locatie. Zo krijgt u alvast een indruk hoe een akoestische meting/advies eruit ziet. EASY Noise Control is specialist op het gebied van akoestiek: wij meten, adviseren, ontwerpen, leveren, produceren en monteren akoestiek. Kortom: #wijzijnakoestiek.

  Waarom is een goede akoestiek belangrijk?

  Wanneer het geluid in een ruimte als lawaai ervaren wordt, kan men gestresst en geïrriteerd raken. Concentreren op een bepaalde taak wordt moeilijker wanneer de akoestiek slecht is.

  Ruimte zonder akoestische oplossingen

  Ruimte zonder akoestische oplossingen

  Ruimte met akoestische oplossingen

  Ruimte met akoestische oplossingen

  Ons gehoor is ontwikkeld om perfect te kunnen horen in de natuur. Geluid komt in de natuur vanuit één richting. Echter brengen we tegenwoordig ruim 90% van onze tijd binnen door, waarbij het geluid bij een slechte akoestiek van alle kanten het gehoor binnenkomt. Met nadelige gevolgen voor het functioneren. Niet voor niets is 70% van de mensen niet blij met het geluid in bepaalde ruimtes.

  Na afleiding kan het tot ruim 25 minuten duren om terug te keren naar de oorspronkelijke taken en duurt het nog eens 8 minuten om weer op hetzelfde concentratieniveau te komen voordat u onderbroken werd. Het is daarom belangrijk om de akoestiek in de ruimte op orde te hebben.

  Een goede akoestiek is belangrijk, omdat:

  1. er rust in de ruimte gecreëerd wordt;
  2. mensen in de ruimte zich beter kunnen concentreren;
  3. de spraakverstaanbaarheid goed is.

  Een dag van een geluidsadviseur

  De dagen van een geluidsadviseur zijn erg divers en ze hebben vaak te maken met uitdagingen. Iedere ruimte is anders, maar er is altijd een passend akoestisch advies dat ook nog is mooi in de ruimte past. Wilt u ook vrijblijvend een akoestische meting op locatie? Dat is zeker mogelijk! Neem hiervoor telefonisch contact op met een van onze adviseurs.

  Advies in onze showroom

  Wij kunnen naar u op locatie komen, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom gelegen in De Meern. Op afspraak helpen we u graag met zowel zakelijke als particuliere vragen over geluid en akoestiek.

  In onze showroom kunt u veel van onze akoestische materialen en producten zien, waaronder, noppenschuim, plafondeilanden, fotopanelen en wandpanelen. Samen met onze geluidsadviseur wordt er gekeken welke akoestische oplossing geschikt is voor uw ruimte.

  Showroom EASY Noise Control

  Vraag advies aan

  Inzicht in huidige situatie

  Wanneer u meer inzicht wilt in de huidige akoestische situatie, kunt u een meting op locatie aanvragen. Op basis van deze meting geven wij een praktisch en doelgericht advies.

  Thomas website

  Thomas van Hulst

  Akoestisch specialist

  Specialistisch advies van onze medewerkers
  Showroom met onze producten
  Akoestische meting op locatie

  Stuur vrijblijvend een aanvraag